voor úw interim-management.

Heeft u voor korte of langere tijd aansturing nodig op een project of programma? Zoekt u het juiste leiderschap voor een concrete verandering in uw organisatie? Of wilt u de kracht van uw organisatie ontwikkelen? Flott. helpt. Met een efficiënte aanpak, met de juiste professional voor blijvend resultaat én met de kennis en coaching die u nodig heeft. Flott. in beweging.

Project- en programmamanagement

Om het doel te bereiken van een tijdelijke opgave heeft u behoefte aan de juiste aansturing. Iemand die planning en voortgang bewaakt, die betrokkenen meeneemt én mee krijgt, en die het gewenste resultaat oplevert. Wij zorgen ervoor. Met energie, een positieve insteek en oog voor uw hele organisatie. Wij pakken de opdracht aan en zorgen dat het resultaat goed wordt opgeleverd of zorgvuldig wordt ingebed.

Organisatieontwikkeling

Een gezonde organisatie groeit mee, met de tijd en met de klant. Kunnen én durven veranderen vereist de juiste cultuur en het juiste gedrag. Flott. helpt. Bij het aangaan van dit proces, met een eerlijk beeld van wat mogelijk en haalbaar is, en door in processen en structuren ruimte te creëren. We delen onze expertise en coachen u bij de strategische ontwikkeling van uw organisatie, zodat u toekomstbestendig bent én blijft.

Verandermanagement

Elke organisatie komt voor verandering te staan, om de structuur aan te passen na een fusie, om het proces opnieuw in te richten na een reorganisatie of om de werkwijze beter af te stemmen op de medewerkers. Flott. helpt. Met onze open houding zien wij de kansen en met onze nuchtere aanpak doen wij wat werkt. We maken keuzes en delen onze inzichten. Zo zorgen we, dat nieuw snel normaal wordt.

Tijdelijke inzet

Voor elke interim-opdracht op een project of programma, bij een concrete verandering of blijvende ontwikkeling van uw organisatie, hebben wij een geschikte kandidaat voor tijdelijke inzet. Al onze interim-managers zijn Flott. Ze weten van aanpakken, hebben een open houding en zijn snel deel van uw organisatie. Ze brengen frisse energie én blijvende waarde, door verder te kijken dan hun opdracht en hun expertise te delen.

"Wij zorgen voor een passende invulling van een tijdelijke opgave met een blijvend resultaat."

Zoekt u een interim-manager voor een opgave binnen uw organisatie? Flott. helpt. Bij ons vindt u de juiste manager, voor korte of langere duur. Die het resultaat behaalt dat past bij uw wensen, én bij uw organisatie. Zodat u niet alleen tijdelijk geholpen bent, maar ook voor de lange termijn. Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wilt u gelijk contact? We horen graag van u.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01