meer over wat wij doen én delen

RDW

Één van de eerste opdrachtgevers van Flott is de RDW. De RDW heeft meerdere inkoopafdelingen voor de uitgebreide dienstverlening die de organisatie levert. Flott levert sinds 2008 met regelmaat junior, medior en senior inkoopadviseurs aan de inkoopafdelingen van de RDW. De in te kopen diensten en producten variëren enorm; van ICT, facilitair, specifieke automotive producten tot de halffabricaten voor de rijbewijs- en kentekenkaarten.

Greet Koops (RDW) vertelt erg tevreden te zijn over de samenwerking:

"Het fijne aan het werken met de consultants van Flott is dat zij makkelijk aansluiten bij de behoefte en cultuur van de klant. Zij leveren kwaliteit, zijn makkelijk in omgang en ik heb niet het gevoel dat er geacquireerd wordt. Problemen zien zij als uitdaging en zij hebben een hands-on mentaliteit. Gewoon, lekker nuchter en aanpakken!"

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01