meer over wat wij doen én delen

Antonius Zorggroep

Paul Zagwijn, Manager Facilitair Bedrijf Antonius Zorggroep aan het woord over de dienstverlening van Flott:

In 2019 zijn we met een omvangrijk veranderproces binnen het facilitair bedrijf gestart, waar het opnieuw vormgeven van de inkooporganisatie en het voedingsconcept, belangrijke onderdelen vanuit maakten. In het verandertraject waarbij de processen opnieuw vormgegegeven zijn, heeft Flott invulling gegeven aan de functie van hoofd Inkoop & Logistiek en hoofd Voeding & Catering. Daarnaast heeft Flott zeer betrokken en met daadkracht deelgenomen aan “het Veranderteam” en vanuit die hoedanigheid bijgedragen aan het herontwerpen van diverse processen, het functiegebouw en de governance.

Op het gebied van Inkoop heeft Flott een project met betrekking tot het implementeren van het contractregistratie- en contractbeheerproces binnen Antonius afgerond. Dit is gedaan door het opstellen van beleid, procedures, de inrichting van een werkende contractbeheertool en het actualiseren van de contractdata.

Inmiddels is de functie van hoofd Voeding & Catering weer vast ingevuld en continueren we de functie van hoofd Inkoop & Logistiek in afgeschaalde vorm totdat we ook hier helderheid hebben over de wijze waarop we dit toekomstbestendig in willen gaan vullen.

Alhoewel het uitgangspunt bij inzet van een interimfunctie tijdelijk is, en dat ook moet zijn, hebben de medewerkers van Flott het vermogen snel te integreren in de organisatie, en daar als ware met ‘eigen medewerkers’, onderdeel vanuit te maken, zonder daarbij het doel en de scherpte van hun opdracht uit het oog te verliezen. Ik noem hun om die reden wel eens gekscherend ‘de warme koude kant'.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01