voor úw inkoopmanagement.

Heeft uw organisatie onvoldoende capaciteit of kennis voor inkoop met resultaat? Kunt u meer waarde halen uit uw inkopen? Of zoekt u een partij die de spelregels kent van een geslaagde aanbesteding? Flott. helpt. Met inzet op maat, eerlijk en helder advies, en frisse energie om uw inkoop aan te pakken. Flott. een sterk resultaat.

Inkooptrajecten

Bij elke aanbesteding is de juiste expertise van groot belang. Enkelvoudig of meervoudig onderhands, of juist Europees aanbesteden, wij weten wat ú te doen staat. Flott. helpt. Met kennis van wet- en regelgeving, of door het hele inkooptraject voor u uit te voeren. Zelfstandig of samen met u medewerkers, om onze kennis te delen. Met onze inzet zorgen wij dat uw inkooptraject slaagt.

Contractmanagement

Goed contractmanagement is een krachtig middel om uw kosten en risico's te beheersen. Het levert overzicht op voor betere monitoring van uw inkopen en sturing op de uitvoering van uw contracten. Daarmee krijgt u de waarde waarvoor u betaalt. Flott. helpt. Met het doorlichten van uw contracten en advies voor verbetering, met het invoeren van contractmanagement in uw organisatie en met het uitvoeren ervan.

Inkoopoptimalisatie

Met efficiënt inkoopbeleid houdt u uw kosten in de hand. Uw inkoopafdeling zorgt hiervoor. Wij kunnen u helpen om deze op te zetten en om uw inkoop in te richten, met passende formats en heldere processen. Ook kunnen we u helpen met een spendanalyse en de optimalisatie van een bestaande inkoopafdeling. Met een inkoopscan geven we u inzicht in verbetering en ook voor de uitvoering ervan staan we voor u klaar.

Inkoopondersteuning

Soms heeft u extra capaciteit of expertise nodig voor uw inkopen, tijdelijk of langdurig, of vanwege specialistische kennis. Wij helpen u, met de juiste inzet. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Al onze medewerkers zijn Flott. Ze helpen u met advies en uitvoering, met een helder beeld én de juiste aanpak. Ze zijn snel thuis in uw organisatie en delen de expertise die wij hebben opgebouwd met uw medewerkers.

"Inkoop met aandacht, dat is vandaag terugverdiend en geeft morgen extra rendement."

Heeft u een vraagstuk op het gebied van inkoopmanagement? Flott. helpt. Wij bieden ondersteuning, tijdelijk en voor langere duur, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze medewerkers helpen u met advies, invoering én uitvoering van uw inkoop. Wilt u meer weten over onze aanpak? Of wilt u gelijk contact? We horen graag van u.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01