meer over wat wij doen én delen

Gemeente Groningen

Gemeente Groningen heeft de uitdaging om de inkoopspend rechtmatig in te kopen. Als gevolg hiervan wordt er een steeds groter beroep gedaan op de inkoopadviseurs van de gemeente. Door een tekort aan eigen inkoopadviseurs, heeft de gemeente Flott gevraagd capaciteit te leveren om diverse aanbestedingen uit te voeren. Inmiddels hebben wij o.a. de volgende (Europese) aanbestedingen voor de gemeente begeleid en succesvol afgerond: Drukwerk, Digitaliseren Archief, Schoonmaak, Reproapparatuur, Autobanden, Grondmengsels, Samenwerking Dienstverlening Arbeidsmarkt (SDA), Beveiligingsdiensten, Software Toegangspoorten en Lockers sporthallen, Cameratoezicht en Leveren en installeren netwerken.

Daarnaast begeleidt Flott de insourcing van de schoonmaakfunctie in de gemeente. Één van onze interim-managers bereidt de gehele transitie voor om de schoonmaak weer onder de gemeenteorganisatie te brengen.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01