voor de juiste inzet, op elk niveau.

Zoekt u tijdelijke ondersteuning voor uw inkoopmanagement of offertetraject? Wilt u een inkoopafdeling opzetten of juist outsourcen? Of heeft u een interim-manager nodig voor een project of verandering in uw organisatie? Flott. helpt.

Wij hebben professionals op elk niveau, met de juiste expertise, aanpak en leiderschap, om uw opdracht op te pakken én af te ronden.

Bij elke opdracht op het gebied van inkoop- en interim-management kunnen wij u helpen. Met advies en uitvoering, invoering van nieuwe formats en processen en met aansturing en coaching. Met onze junior, medior en senior medewerkers zorgen we voor de capaciteit én expertise die u nodig heeft. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Onze medewerkers brengen een frisse blik en positieve energie mee, werken als een verlengstuk van uw organisatie en zorgen voor blijvende waarde door hun kennis te delen. Dat doen ze vanuit onze kernwaardes, want dat maakt ons Flott.

"Met onze energie én expertise leveren wij bij elke opdracht een sterk resultaat."

Gedreven

Wij weten van aanpakken en uitpakken, en zo nu en dan van de ‘strakke pakken’. Met frisse energie, échte betrokkenheid en humor zorgen wij voor resultaat. Onderling en met onze opdrachtgevers. We zorgen voor groei, door leergierigheid aan te moedigen en daadkracht de ruimte te geven.

Open

Echte vooruitgang vraagt om een open houding, een eerlijk beeld en de wil om zaken te veranderen. Vanuit een helder overzicht geven wij aan wat kan, én wat nog niet, en geven we opties die eerder ongezien bleven. Zo brengen wij de juiste aanpak in beeld en de doelen binnen bereik.

Vertrouwd

Haal ons binnen en we zijn snel een vertrouwd deel van het team. We leggen verbinding, tussen mensen en uitdagingen, en tussen de concrete opdracht en het grotere geheel. We zijn volledig eigenaar van onze taak en zorgen dat de nieuwe uitkomst snel het vertrouwde normaal wordt.

Behoefte aan energie, vooruitgang en een optimaal resultaat? Wij maken verschil, met een positieve insteek en een nuchtere aanpak. Zo voegen we blijvende waarde toe.

neem contact op

Stuur een mail of bel ons op 0578 – 611558

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een organisatie met gedreven en open collega’s, waar je de ruimte en het vertrouwen krijgt om je te ontwikkelen en om te groeien in inkoop- en interim-management? Of wil je als zzp’er via ons aan de slag?

bekijk de mogelijkheden

6