meer over wat wij doen én delen

Friesland College

Het Friesland College heeft de inkoopafdeling steviger gepositioneerd binnen de organisatie waardoor er meer beroep wordt gedaan op de afdeling Inkoop. Daarbij is naar voren gekomen dat er bij complexe aanbestedingen meer behoefte is aan specifieke inkoopkennis en de activiteiten in deze trajecten goed geborgd worden. Flott is gevraagd om de afdeling inkoop hierbij te ondersteunen. Er is inmiddels een structurele samenwerking tot stand gekomen. Omdat we elkaar goed hebben leren kennen zijn we goed op elkaar ingespeeld, kennen we de organisatiecultuur goed, weten we wat er speelt binnen de organisatie en wat belangrijke uitgangspunten zijn bij aanbestedingen.

"Mede dankzij jullie is de organisatie doordrongen van het feit dat inkoop een toegevoegde waarde heeft. Ik zou jullie zeker aanraden bij anderen en heb dat ook al eens gedaan. Wat jullie onderscheidt is het feit dat jullie haarscherp aanvoelen hoe de hazen lopen. Daarnaast zijn jullie praktisch, direct en houden jullie van aanpakken. Verder kiezen we ervoor om onze processen via een externe organisatie goed te laten borgen. Dit doen jullie voor ons en dat bevalt erg goed. Ik vind het prettig om met jullie samen te werken. En kijk uit naar een verdere samenwerking! aldus Ben (Centrale Inkoper Friesland College)."

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01