meer over wat wij doen én delen

Youké

De samenwerking met Youké dateert al van 2013. Ten tijde van het fusieproces zijn we daar gevraagd om mee te denken over het verbeterpotentieel binnen de organisatie t.a.v. inkoop. We zijn daar gestart met het maken van een spendanalyse en het inzichtelijk maken van het besparingspotentieel. Mede door onze inbreng heeft de afdeling inkoop daarna een centrale positie binnen de organisatie gekregen.

"Tijdens het gesprek met Henk Vrieling werden we positief verrast door zijn nuchterheid en bevlogenheid. Niet het ‘snelle jongens’ type, die wel even ging vertellen hoe het allemaal moest gaan gebeuren. Hij was duidelijk niet uit op directe winst, maar gaf alleen zijn visie over wat zou kunnen. Samen met Flott hebben wij uiteindelijk alle adviezen geïmplementeerd en hebben we een succesvolle inkoopfunctie in onze organisatie neergezet. De inkoop is “op orde”, aldus Marlieke Groot, Marieke Tel en Nelleke Veerkamp."

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01