meer over wat wij doen én delen

Gemeente Assen

De gemeente Assen had behoefte aan een langdurige invulling van de functie Inkoopadviseur. In de periode van 2020-2023 heeft onze consultant vele (Europese) aanbestedingen uitgevoerd: van bouwteams tot SAS-diensten en alles daartussenin. Hierbij adviseerde onze consultant de interne collega`s om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast is er een bijdrage geleverd aan de professionalisering van de inkoopafdeling, het oplossen van kwesties omtrent rechtmatigheid en interne projecten (zoals groslijsten) opgezet. Erg leuk om voor een langere periode onderdeel te zijn van een team en samen mooie resultaten te boeken.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01