meer over wat wij doen én delen

Stichting Kennemerhart

Stichting Kennemerhart in Haarlem is een fusieorganisatie waar de inkoopfunctie een aantal jaren geleden niet aanwezig was. Flott is gevraagd om de inkoopafdeling te ontwikkelen en vorm te geven. In de afgelopen jaren heeft Kennemerhart samen met Flott een professionele inkoopfunctie neergezet. Alle aspecten die betrekking hebben op de inkoopfunctie zijn gerealiseerd: Inkoopbeleid en procedures, personeelsbezetting, inkoopdocumenten, inkoopsysteem, het afsluiten van nieuwe overeenkomsten en het realiseren van de benodigde besparingen. In 2022 is Kennemerhart wederom gefuseerd, nu met Zorggroep Reinalda. Flott is ook hier betrokken bij de samenvoeging van de beide inkoopfuncties van de organisaties. Overeenkomsten zijn geharmoniseerd en het aantal leveranciers gereduceerd. Op dit moment ondersteunt Flott op dagelijkse basis Kennemerhart met de operationele inkoop.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01