gedreven, open én vertrouwd.

Bij Flott. krijgen we energie van doen én delen, van vooruitgang en een optimaal resultaat. Wij maken verschil, met een positieve insteek en een nuchtere aanpak. Zo voegen we bij elke opdrachtgever blijvende waarde toe, al meer dan 15 jaar.

Ons bureau bestaat uit meer dan 25 medewerkers, op junior-, medior- en seniorniveau. We pakken uiteenlopende opdrachten aan voor een breed netwerk aan opdrachtgevers. We vormen een hecht team, met oprechte aandacht voor elkaar, in het werk en daarnaast.

Onze kracht schuilt in doen én delen, samen en met elkaar. Zo helpen we elkaar vooruit en zorgen we voor het beste resultaat. Dat doen we op grond van onze kernwaardes, want samen zijn wij Flott.

Gedreven

Wij weten van aanpakken en uitpakken, en zo nu en dan van de ‘strakke pakken’. Met frisse energie, échte betrokkenheid en humor zorgen wij voor resultaat. Onderling en met onze opdrachtgevers. We zorgen voor groei, door leergierigheid aan te moedigen en daadkracht de ruimte te geven.

Open

Echte vooruitgang vraagt om een open houding, een eerlijk beeld en de wil om zaken te veranderen. Vanuit een helder overzicht geven wij aan wat kan, én wat nog niet, en geven we opties die eerder ongezien bleven. Zo brengen wij de juiste aanpak in beeld en de doelen binnen bereik.

Vertrouwd

Haal ons binnen en we zijn snel een vertrouwd deel van het team. We leggen verbinding, tussen mensen en uitdagingen, en tussen de concrete opdracht en het grotere geheel. We zijn volledig eigenaar van onze taak en zorgen dat de nieuwe uitkomst snel het vertrouwde normaal wordt.

Wie zijn wij?

Henk

Vrieling.

Algemeen Directeur

Philippine

Hardeman.

Trainer-Coach

Freek

Zijlstra.

Senior Consultant

Michel

van Es.

Managing Consultant

Elles

Vellema.

Medior Consultant

Marith

Kuntz.

Junior Consultant

Hielke

Kuin.

Medior Consultant

René

Vrieling.

House ict'er

Niels

Polman.

Senior Consultant

Nynke

de Bruin.

Junior Consultant

Nick

Wijnstok.

Medior Consultant

Laura

Froeling.

Medior Consultant

Fokke

Veenstra.

Junior Consultant

Martha

Brink.

Medior Consultant

Richard

Zeewuster.

Medior Consultant

Jasper

Hingstman.

Junior Consultant

Daan

Dekker.

Junior Consultant

Winston

Bruynder.

Junior Consultant

Annemarie

van den Born.

Junior Consultant

Fimke Anna

Giliam.

Junior Consultant

Alet

Boerma.

Adviseur HR & Communicatie

Nieuwsgierig geworden?

bekijk onze vacatures

Behoefte aan energie, vooruitgang en een optimaal resultaat? Wij maken verschil, met een positieve insteek en een nuchtere aanpak. Zo voegen we blijvende waarde toe.

neem contact op

Stuur een mail of bel ons op 06 42 11 71 10

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een organisatie met gedreven en open collega’s, waar je de ruimte en het vertrouwen krijgt om je te ontwikkelen en om te groeien in inkoop- en interim-management? Of wil je als zzp’er via ons aan de slag?

bekijk de mogelijkheden

6