meer over wat wij doen én delen

Scholengemeenschap Greijdanus

De ICT-afdeling van Scholengemeenschap Greijdanus maakt al jarenlang gebruik van de aanbestedingsexpertise van Flott. Met enige regelmaat begeleiden wij IT-gerelateerde aanbestedingen voor het Greijdanus.

"Met Flott hebben wij een inkoopadviesbureau die weet hoe de praktijk in elkaar steekt en ons kritisch houdt op het inkopen van de juiste zaken die in de praktijk helemaal aansluiten op onze interne dienstverlening naar onze medewerkers en leerlingen. (Clemens Broekroelofs, Hoofd ICT Greijdanus)"

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01