meer over wat wij doen én delen

Kennis verbreden en nieuwe creatieve talenten ontdekken!

Op vrijdag 27 september reisden we af naar het stadhuis van de gemeente Kampen, waar ons een interessante én creatieve dag stond te wachten. We begonnen met een presentatie door onze eigen Michel over het proces van gemeentelijke besluitvorming. Dit was alles behalve stoffig: door het spelen van een quiz en veel interactie werd het een interessante ochtend!

Na een lekkere lunch was het tijd voor het middagdeel, wat werd verzorgd door Sandra Stroeve. Sandra heeft een eigen bedrijf in zakelijk tekenen en nam ons mee in deze creatieve wereld. Zakelijk tekenen kan onder andere worden gebruikt om informatie begrijpelijker te maken en communicatie te verbeteren. Met een tekenboek en stiften voor ons op tafel hebben we verschillende opdrachten uitgevoerd. Ook hebben we een eigen proces getekend aan de hand van de geleerde symbolen, teksten en kaders. De eerste tekeningen zijn zelfs al gebruikt tijdens overleggen bij opdrachtgevers!

We hebben de dag afgesloten met een heerlijk diner waarbij iedereen weer met elkaar bij kon praten. Het was een geslaagde dag!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01