meer over wat wij doen én delen

Een geslaagde zomer BBQ bij Flott!

Inmiddels is het een traditie geworden: onze jaarlijkse BBQ! We zijn afgelopen vrijdag, 28 juni, verwelkomd in het mooie Haren. Hier waren alle ingrediënten voor een geslaagd feestje aanwezig: zomerse temperaturen, heerlijk eten, verfrissende drankjes en goed gezelschap!

Gezien ons consultancywerk zijn wij als team niet vaak gezamenlijk bij elkaar, waardoor deze bijeenkomsten voor ons extra waardevol zijn. Op deze mooie zomeravond hebben we gezamenlijk teruggekeken op een succesvol eerste volledige jaar onder de naam Flott. We willen alle collega’s bedanken voor hun toewijding de afgelopen periode.

Jullie enthousiasme en positieve energie hebben deze avond speciaal gemaakt. Wij wensen jullie allen alvast een fijne zomer toe!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01