meer over wat wij doen én delen

Mijlpaal: 5 jaar!

Vandaag, 1 september 2023, vieren we twee mijlpalen! Kantoor Groningen bestaat 5 jaar én onze collega Laura is 5 jaar in dienst.

In 2018 telde (toen nog) De Inkoop Adviesgroep maar een paar collega’s. Doordat er steeds meer opdrachten kwamen, ontstond de wens om een back-office op te zetten waar junioren opgeleid konden worden tot inkoopprofessionals. Zo viel de keuze op Groningen, want: ‘daar zit veel net afgestudeerd inkooptalent’, aldus Julius.
Dat net afgestudeerde inkooptalent werd gevonden in collega Laura. En na het inrichten van de werkplekken en het installeren van het koffieapparaat, was het op 1 september 2018 zover: Kantoor Groningen in The Rock aan de Atoomweg werd geopend en Laura startte haar eerste werkdag op het gloednieuwe kantoor.

“Ik was net afgestudeerd en op zoek naar een baan en kwam in gesprek met Julius. Na twee positieve gesprekken met Henk en Julius werd ik aangenomen, al wist ik toen nog niet waar het kantoor zou zijn, want dat was toen nog niet bekend. Op mijn eerste werkdag was het kantoor net klaar en kon ik beginnen aan de eerste opdrachten. Die eerste periode heb ik veel back-office werkzaamheden gedaan, aanbestedingsstukken uitwerken en leren over het aanbestedingsproces. Na ongeveer een half jaar startte mijn eerste detacheringsopdracht bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. In de jaren daarna heb ik o.a. opdrachten gedaan bij het Antonius Ziekenhuis en wederom bij het Martini. Nu zit ik op opdracht bij Het Wetterskip. Het is heel leerzaam om zoveel verschillende opdrachten te doen en ik heb mezelf in die 5 jaar echt ontwikkeld tot inkoopprofessional. Al ben je natuurlijk nooit uitgeleerd!”

Nu 5 jaar later zijn Laura en het kantoor er nog steeds. Het kantoor telt inmiddels 15 collega’s, de bank heeft plaatsgemaakt voor een gezellige lunchtafel en er is nieuw (inkoop) talent aan team Groningen toegevoegd.

We zijn trots dat kantoor Groningen zo gegroeid is en dat Laura daar sinds dag één al onderdeel van is.

Op naar de volgende 5 jaar!

Benieuwd naar meer sfeerbeelden? Volg ons op Instagram!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01