Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl,
dezelfde mensen

Epe, 23 juni 2023

Al ruim 15 jaar helpen we klanten vanuit De Inkoop Adviesgroep met inkopen. Met advies en uitvoering zorgen wij voor een optimaal resultaat. Maar afgelopen jaren hebben wij onze dienstverlening verbreed. Ook voor interim-management kun je bij ons terecht. De naam De Inkoop Adviesgroep werd voor ons een fijne, vertrouwde jas, die niet meer helemaal past. Daarom is het tijd voor een nieuw uiterlijk en een nieuwe naam.

Naast de nieuwe naam en look verandert er niks; we blijven werken met dezelfde mensen, dezelfde kennis en expertise én dezelfde gedrevenheid, maar dan in een fris, nieuw pak, dat weer past: Flott. Inkoop- en interim-management. Dat is wat we doen, en graag delen.

Flott betekent in het Noors groots, geweldig en luistert als: vlotte dienstverlening, vlotte mensen, vlotte aanpak en ook vlottrekken oftewel in beweging brengen. Allerlei associaties die we vertegenwoordigen en waarmaken.

Het nieuwe logo visualiseert helderheid, verbinding en daadkracht. De 'f' en 'l' zijn daarom met elkaar verbonden en de punt maakt een duidelijk statement: geen loze beloftes maar heldere afspraken en goede resultaten.

Dit is wie we zijn, wij zijn Flott. Punt.


werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01