meer over wat wij doen én delen

Verzorgen van training TenderNed

Een aantal maanden geleden heeft Waterschap Vallei en Veluwe ons gevraagd om een training over het aanbestedingssyssteem TenderNed te verzorgen. Gisteren was het zover en heeft Flott. een bezoek gebracht aan het kantoor in Apeldoorn. Hier hebben we een enthousiaste groep deelnemers (dieper) meegenomen in de wereld van TenderNed.

We zijn begonnen met het behandelen van de theorie, gevolgd door een demonstratie. Daarna volgde het leukste onderdeel, namelijk het zelf oefenen! Aan de hand van oefenaanbestedingen konden de deelnemers de opgedane kennis gelijk toepassen in de praktijk. Deze interactieve aanpak werd positief ontvangen. De deelnemers vonden de training informatief en gaven aan nu een helder beeld te hebben van het werken met TenderNed. Het is mooi om te zien hoe onze training direct waarde toevoegt en professionals helpt hun vaardigheden te versterken. Dit is waar wij het voor doen. Doen én delen, samen en met elkaar.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01