meer over wat wij doen Ên delen

Mijlpaal: Nick 5 jaar in dienst!

Vorige week stonden we met elkaar stil bij het vijf jarige jubileum van Nick Wijnstok!

Nick heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een vakvolwassen inkoopcollega, die een solide basis vormt binnen het team Flott Groningen. We zijn dan ook trots en blij dat we deze mijlpaal met elkaar mochten vieren!

"𝘐đ˜Ŧ đ˜Ŗđ˜Ļđ˜¯ 𝘨đ˜Ļ𝘭đ˜Ēđ˜Ģđ˜Ŧ đ˜¯đ˜ĸ 𝘮đ˜Ēđ˜Ģđ˜¯ 𝘴đ˜ĩđ˜ļđ˜Ĩđ˜Ēđ˜Ļ đ˜ĸđ˜ĸđ˜¯ đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘴𝘭đ˜ĸ𝘨 𝘨đ˜Ļ𝘨đ˜ĸđ˜ĸđ˜¯ đ˜Ŗđ˜Ēđ˜Ģ 𝘍𝘭𝘰đ˜ĩđ˜ĩ. 𝘋đ˜Ļ𝘴đ˜ĩđ˜Ēđ˜Ģđ˜Ĩ𝘴 𝘸đ˜ĸ𝘴 đ˜Ēđ˜Ŧ đ˜Ĩđ˜Ļ đ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļ 𝘸đ˜Ļđ˜ŗđ˜Ŧđ˜¯đ˜Ļ𝘮đ˜Ļđ˜ŗ đ˜Ŗđ˜Ēđ˜Ģ đ˜Ļđ˜Ļđ˜¯ đ˜Ŗđ˜Ļ𝘨đ˜Ēđ˜¯đ˜¯đ˜Ļđ˜¯đ˜Ĩ đ˜Ļđ˜¯ 𝘨đ˜Ļđ˜ģđ˜Ļ𝘭𝘭đ˜Ē𝘨 đ˜Ŧđ˜ĸđ˜¯đ˜ĩ𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜Ēđ˜¯ 𝘎đ˜ŗđ˜°đ˜¯đ˜Ēđ˜¯đ˜¨đ˜Ļđ˜¯. 𝘌đ˜ŗ𝘨 𝘮𝘰𝘰đ˜Ē 𝘰𝘮 𝘷đ˜ĸđ˜¯đ˜ĸ𝘧 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ đ˜Ŗđ˜Ļ𝘨đ˜Ēđ˜¯ đ˜°đ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļđ˜Ļ𝘭 đ˜ĩđ˜Ļ đ˜ģđ˜Ēđ˜Ģđ˜¯ 𝘷đ˜ĸđ˜¯ đ˜Ĩđ˜Ēđ˜ĩ đ˜ĩđ˜Ļđ˜ĸ𝘮 đ˜Ļđ˜¯ 𝘰𝘮 đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘨đ˜ŗ𝘰đ˜Ļđ˜Ē 𝘷đ˜ĸđ˜¯ đ˜Ĩđ˜Ē𝘤𝘩đ˜ĩđ˜Ŗđ˜Ēđ˜Ģ 𝘮đ˜Ļđ˜Ļ đ˜ĩđ˜Ļ 𝘮đ˜ĸđ˜Ŧđ˜Ļđ˜¯. đ˜đ˜¯đ˜Žđ˜Ēđ˜Ĩđ˜Ĩđ˜Ļ𝘭𝘴 đ˜Ĩđ˜Ē𝘷đ˜Ļđ˜ŗ𝘴đ˜Ļ đ˜Ŧđ˜ĸđ˜¯đ˜ĩ𝘰𝘰đ˜ŗđ˜ļđ˜Ēđ˜ĩđ˜Ŗđ˜ŗđ˜Ļđ˜Ēđ˜Ĩđ˜Ēđ˜¯đ˜¨đ˜Ļđ˜¯ đ˜Ļđ˜¯ đ˜¯đ˜Ēđ˜Ļđ˜ļ𝘸đ˜Ļ 𝘤𝘰𝘭𝘭đ˜Ļ𝘨đ˜ĸ’𝘴 𝘷đ˜Ļđ˜ŗđ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗ, 𝘸đ˜ĸđ˜ĩ 𝘩đ˜Ļđ˜ĩ 𝘸đ˜Ļđ˜ŗđ˜Ŧ𝘱𝘭đ˜Ļđ˜ģđ˜Ēđ˜Ļđ˜ŗ đ˜ĸ𝘭𝘭đ˜Ļđ˜Ļđ˜¯ 𝘮đ˜ĸđ˜ĸđ˜ŗ 𝘩đ˜Ļđ˜Ļ𝘧đ˜ĩ 𝘷đ˜Ļđ˜ŗ𝘨đ˜ŗ𝘰𝘰đ˜ĩ! 𝘉đ˜Ļđ˜Ĩđ˜ĸđ˜¯đ˜Ŧđ˜ĩ 𝘍𝘭𝘰đ˜ĩđ˜ĩ đ˜Ļđ˜¯ đ˜ĸ𝘭𝘭đ˜Ļ 𝘰𝘱đ˜Ĩđ˜ŗđ˜ĸ𝘤𝘩đ˜ĩ𝘨đ˜Ļ𝘷đ˜Ļđ˜ŗ𝘴 𝘷đ˜ĸđ˜¯ đ˜Ĩđ˜Ļ đ˜ĸ𝘧𝘨đ˜Ļ𝘭𝘰𝘱đ˜Ļđ˜¯ 𝘷đ˜Ēđ˜Ģ𝘧 đ˜Ģđ˜ĸđ˜ŗđ˜Ļđ˜¯ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜Ĩđ˜Ēđ˜ĩ 𝘮𝘰𝘰đ˜Ēđ˜Ļ đ˜Ŗđ˜Ļ𝘨đ˜Ēđ˜¯ 𝘷đ˜ĸđ˜¯ 𝘮đ˜Ēđ˜Ģđ˜¯ 𝘭𝘰𝘰𝘱đ˜Ŗđ˜ĸđ˜ĸđ˜¯!", aldus Nick.

Nogmaals gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal en we kijken uit naar de volgende 5 jaar!

Benieuwd naar meer sfeerbeelden? Volg ons op Instagram!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01