meer over wat wij doen én delen

Nevi Hbo Inkoopexperience 2023

Arnhem, oktober 2023

Vandaag waren Nick en Elles namens Flott aanwezig op de Nevi Hbo Inkoopexperience dag in de koepelgevangenis in Arnhem. Het doel van dit jaarlijks terugkerend evenement is om de meer dan 150 Hbo studenten die de minor inkoop volgen, kennis te laten maken met het inkoopvak.
De dag bood naast educatieve waarde, ook de mogelijkheid voor studenten om in contact te komen met professionals uit het werkveld. Tijdens de praktijkmarkt deelden Nick en Elles hun eigen inkoopervaringen en inzichten, wat de studenten een realistisch beeld gaf van wat het betekent om inkoopprofessional te zijn.

Al met al was het een geslaagde dag waarbij Flott een bijdrage heeft kunnen leveren aan het inspireren van de toekomstige generatie inkoopprofessionals. We kijken ernaar uit om te zien welke talenten uit deze groep de inkoopwereld verder zullen verrijken.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01