meer over wat wij doen én delen

Gastcollege Windesheim Zwolle

Zwolle, september 2023

Op maandag 25 september hebben wij een gastcollege verzorgd voor de studenten van de inkoopminor aan het Windesheim in Zwolle. Het doel van dit college was om de wereld van inkoop binnen de publieke sector tot leven te brengen en de studenten te inspireren voor een carrière in ons boeiende vakgebied.

Tijdens het gastcollege hebben we de nadruk gelegd op het onderscheid tussen aanbestedingsplichtige en niet-aanbestedingsplichtige organisaties. We hebben de studenten meegenomen in realistische praktijksituaties binnen beide soorten organisaties, waarbij we gebruik maakten van het bekende inkoopproces van Van Weele. Dit bood de studenten een dieper inzicht in de complexiteit en interessante uitdagingen van inkoop in de publieke sector.

Om het gastcollege boeiend en interactief te houden, hebben we de kennis van de studenten op de proef gesteld met een altijd spannende Kahoot-quiz. Bovendien hebben we de heliumstickproef uitgevoerd, met als doel de rol en vaardigheden van een inkoper te benadrukken. Dit praktische experiment liet zien hoe samenwerking en communicatie van essentieel belang zijn in ons vakgebied.

We kijken met veel plezier terug op een inspirerende ochtend waarbij we jonge professionals mochten enthousiasmeren voor het inkoopvak! Onze dank gaat uit naar Herman Beekelaar voor de uitnodiging en we kijken uit naar een samenwerking met het Windesheim.

Elles en Laura

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01