Lancering Flott.

Epe, 26 juni 2023

Met een knal van de kurken is afgelopen vrijdag feestelijk de lancering van onze nieuwe naam gevierd! Tijdens onze jaarlijkse barbecue hebben we met collega’s en aanhang in Epe stilgestaan bij meer dan 15 jaar De Inkoop Adviesgroep en geproost op de toekomst van Flott.

De dag begon vrijdagochtend met een officiële lancering met het gehele team. Tijdens de lancering kon iedereen voor het eerst een blik werpen op de nieuwe website. Na het doorvoeren van de administratieve wijzigingen en het delen van het heugelijke nieuws op LinkedIn was het voor een ieder tijd om zich klaar te maken voor de feestavond.'

Op deze prachtige zonnige avond werden we ontvangen met een zomers welkomstdrankje. Tijdens een heerlijke barbecue was er gelegenheid om bij te kletsen en spellen te spelen in de tuin. Bij het slotstuk, het dessert, werd er door Henk en Julius stilgestaan bij het proces naar de nieuwe bedrijfsnaam. Tijdens het ploppen van de champagne hebben we gezamenlijk geproost op het nieuwe hoofdstuk. Met Flott sluiten we beter aan bij onze dienstverlening. Zo zijn wij zowel inzetbaar voor inkoopvraagstukken als ook voor interim-managementopdrachten. Daarin zijn wij sterk in doen en delen!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01