Time to move on..!

Hoevelaken, januari 2023

Eind 2021 was het zover: de opening van onze vestiging in Utrecht! Het compleet gerenoveerde kantoorpand aan het begin van de A28 was een mooie en plezierige kantoorruimte in het hart van Nederland. Een fijne werkplek voor onze medewerkers in en rondom het midden van het land. Een plek waar collega’s elkaar konden ontmoeten, sparren en mooie dingen konden doen voor al onze klanten. Zoals het ons past.

Maar tegelijkertijd waren we ook op zoek naar nieuwe collega’s die ons team wilden komen versterken en voor we het wisten werden we geconfronteerd met ruimtegebrek. Vanzelfsprekend hebben we gekeken of hier een passende oplossing voor was, maar uiteindelijk bleek toch dat verhuizen de beste optie was voor ons. Time to move on!

Sinds januari is vestiging Utrecht vestiging Hoevelaken geworden! Aan De Wel 34 in Hoevelaken hebben we een pand gevonden dat net zo fijn is als het kantoor in Utrecht. Zeer centraal, goed bereikbaar en ruimte voor alle collega’s. Maar ook: plaats voor nieuwe collega’s! Ben je benieuwd wie we zijn of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe we erbij zitten? Kom gerust eens bij ons op de koffie aan onze keukentafel.

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01