De Inkoop Adviesgroep 15 jaar!

Epe, oktober 2022

1 maart 2022 bestond DIAG 15 jaar! Wat een mijlpaal.
Hoe we daarbij stil hebben gestaan? Dat lees je in deze blog!

Op 1 maart 2007 besloot Henk, die tot dat moment nog ZZP’er was, zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het eerste jaar bestond De Inkoop Adviesgroep uit één persoon namelijk Henk zelf, maar daar kwam direct verandering in: eerst werden zelfstandige collega's ingehuurd, daarna kwam Arne in dienst en snel daarop volgde ook Julius.
Inmiddels is De Inkoop Adviesgroep de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot ruim 25 medewerkers. Met deze groei zijn we ook verder geprofessionaliseerd: staat ontwikkeling van onze medewerkers hoog in het vaandel, behaalden we in 2019 ons ISO/NEN 9001-2015 certificaat, zijn we actief bij opdrachtgevers binnen alle provincies van Nederland, hebben we mooie langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers en hebben we kantoren geopend in Groningen en Hoevelaken.

We mogen trots zijn op de ontwikkeling die De Inkoop Adviesgroep de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. En omdat je successen mag vieren, kon het 15-jarig bestaan dus niet onopgemerkt voorbijgaan.
In het diepste geheim ging een organisatieteam aan de slag om een jubileumtrip te organiseren. Tot het laatste moment wisten de collega’s niet wat we gingen doen. Maar toen Schiphol dichterbij kwam, wisten we het: we gaan met elkaar naar het buitenland! Van 24 tot 28 september 2022 zijn we met alle collega’s naar de zon geweest. Heerlijk genieten van het mooie weer, lekker eten en drinken en vooral heel veel lol beleven met elkaar. Henk blikte tijdens een aantal speeches terug op de afgelopen 15 jaar en we zijn als team nog hechter geworden. Kortom: een onvergetelijke reis.

En nu? Op naar de volgende 15 jaar. Met alle mooie medewerkers die het bedrijf de afgelopen jaren hebben gevormd tot waar we nu staan. Gedreven medewerkers die sterk zijn in doen en delen. Trots en dankbaar met volle kracht vooruit!

werken bij flott.

contact en administratie.

Flott. Epe

Kamperweg 26

8162 EP Epe

Flott. Groningen

Atoomweg 6b

9743 AK Groningen

Flott. Hoevelaken

De Wel 34d

3871 MV Hoevelaken

volg ons op social media.

KVK: 55197183

BTW-nummer: NL8516041711B01